7 thoughts on “Chokladprovning med Anders Avsnitt 259”

  1. Hej! Hittade ingen mailadress till dig här på sidan så lägger ett inlägg här.Jag driver chokladprenumerationen njuut.se tänkte det kanske kunde vara nåt för dig! Jag har också en ide på ett potentiellt samarbete. maila mig på andreas@njuut.se så hörs vi vidare!

  2. Hej! Hittade ingen mailadress till dig här på sidan så lägger ett inlägg här.Jag driver chokladprenumerationen njuut.se tänkte det kanske kunde vara nåt för dig! Jag har också en ide på ett potentiellt samarbete. maila mig på andreas@njuut.se så hörs vi vidare!

  3. Hej! Hittade ingen mailadress till dig här på sidan så lägger ett inlägg här.Jag driver chokladprenumerationen njuut.se tänkte det kanske kunde vara nåt för dig! Jag har också en ide på ett potentiellt samarbete. maila mig på andreas@njuut.se så hörs vi vidare!

  4. Hej! Hittade ingen mailadress till dig här på sidan så lägger ett inlägg här.Jag driver chokladprenumerationen njuut.se tänkte det kanske kunde vara nåt för dig! Jag har också en ide på ett potentiellt samarbete. maila mig på andreas@njuut.se så hörs vi vidare!

  5. Hej! Hittade ingen mailadress till dig här på sidan så lägger ett inlägg här.Jag driver chokladprenumerationen njuut.se tänkte det kanske kunde vara nåt för dig! Jag har också en ide på ett potentiellt samarbete. maila mig på andreas@njuut.se så hörs vi vidare!

  6. Hej! Hittade ingen mailadress till dig här på sidan så lägger ett inlägg här.Jag driver chokladprenumerationen njuut.se tänkte det kanske kunde vara nåt för dig! Jag har också en ide på ett potentiellt samarbete. maila mig på andreas@njuut.se så hörs vi vidare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *