Chokladprovning med Anders Avsnitt 264


Är Marabous nya produkt med vingummi, dragéer och smällande karameller i choklad en hit eller miss som choklad? Godis är gott, men choklad är en annan sak.
Betyg under Tillverkare till höger —>

2 thoughts on “Chokladprovning med Anders Avsnitt 264”

  1. Tack för återkopplingen. Jag provar mig fram med belsyningen. Ska probva att filma i ännu större upplösning, riktig HD nästa gång och se om det blir bättre bildkvalitet. Probelemt är att Youtube omvandlar filen till ett annat format och då verkar lite skärpa gå förlorad. svårt det här med teknik 🙂

  2. Vad gäller din beskrivning av godischokladen så tycker jag den var “träffsäker” kände både doft och smak i din beskrivning. Tolkar ditt omdöme som en typisk “Marabouisk” choklad i deras sortiment av godisinblandade choklader.Bilden och skärpan med den nya kameran blev som helhet mycket bättre även om jag nog skulle våga använda lite mer ljus vid filmningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *