Chokladprovning med Anders Avsnitt 264


Är Marabous nya produkt med vingummi, dragĂ©er och smĂ€llande karameller i choklad en hit eller miss som choklad? Godis Ă€r gott, men choklad Ă€r en annan sak.
Betyg under Tillverkare till höger —>

2 thoughts on “Chokladprovning med Anders Avsnitt 264”

  1. Tack för Ă„terkopplingen. Jag provar mig fram med belsyningen. Ska probva att filma i Ă€nnu större upplösning, riktig HD nĂ€sta gĂ„ng och se om det blir bĂ€ttre bildkvalitet. Probelemt Ă€r att Youtube omvandlar filen till ett annat format och dĂ„ verkar lite skĂ€rpa gĂ„ förlorad. svĂ„rt det hĂ€r med teknik 🙂

  2. Vad gĂ€ller din beskrivning av godischokladen sĂ„ tycker jag den var “trĂ€ffsĂ€ker” kĂ€nde bĂ„de doft och smak i din beskrivning. Tolkar ditt omdöme som en typisk “Marabouisk” choklad i deras sortiment av godisinblandade choklader.Bilden och skĂ€rpan med den nya kameran blev som helhet mycket bĂ€ttre Ă€ven om jag nog skulle vĂ„ga anvĂ€nda lite mer ljus vid filmningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *