Italienska chokladkulor med nötkräm. Är det chokladgott eller bara nougatgodis?
Betyg under Tillverkare —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 379
Mörk choklad med annorlunda frukt med i smeten. Akak på kaka eller en bra blandning är frågan
Sen är det ju nytt år strax så Gott Nytt År
Betyg under Tillverkare —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 378 (med Alva och Tyr)
Två lite sötare choklader för att barnbarnen bestämmer. Är vit choklad med citron och kanel juligt? Är Mjölkchoklad med skumgodis detsamma?
Betyg under Tillverkare —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 377 (med Tyr)
Vit choklad med jordgubb och vanilj samt en ekologisk mjölkchoklad testas av Anders och Tyr. Som vanligt skiljer sig betygen 🙂
Betyg till höger under Tillverkare —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 376
Marabou lanserar nyheter ideligen, men är det verkligen värt allt?
Vi smakar mandel och krisp av kola.
Betyg under Tillverkare till höger —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 375
Vi smakar en mjölkchoklad med hasselnötter, allt man kan tänka sig i jul , eller hur?
Är den god, den där belgiska Godiva-chokladen?
Betyg under Tillverkare till höger —>
Chokladprovning med Anders (och Tyr) Avsnitt 374
Vi provar två olika smaksatta chokladprodukter. Vi är inte ense om betygen, men helt klart om vilken chokladprodukt som var bäst.
Betyg under Tillverkare —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 373
Raw choklad från Arvika med lakrits i. Två favoritsmaker, men hur är det som en combo? Kvittar dä eller kvittrer dä?
Betyg under Tillverkare till höger —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 372
Fylld med ingefära och citron, blir choklad god då?
Marabou försöker, men egentligen varför?
Betyg till höger under Tillverkare —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 371 (och Tyr)
Marabou utökar sitt sortiment. Kan det månde vara Mondolez som tvingar fram mer och mer produkter?
Nåja, en demografigrupp gillar vissa typer av choklad i alla fall 🙂
Betyg under Tillverkare —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 370
Peruanska crillobönor i raw choklad gjord i Arvika. Ingen rostning, men poppade amarantfrön? Hur är de poppade egentligen? Är det gott?
Betyg under Tillverkare till höger —>
Chokladprovning med Anders Avsnitt 369
Marabou kränger på oss ännu en smak i sina kakor. 30% kakao varav 10% kakaomassa, resten kakaosmör. Kokos tar över, alltid.
Betyg under Tillverkare till höger —>