Chokladprovning med Anders Avsnitt 580

Italienska Fererro gör Mon Chéri sedan 1960-talet. Chokladen var förr 69% nu Àr den 49 och inuti pralinen hittar man ett körsbÀr samt likör. Lite vÀl starkt för barn, men kanske passar till Àldre och kaffet.
Betyg under Tillverkare —>

Chokladprovning med Anders Avsnitt 576

Svensk liten tillverkare. HÀr Àr det bönor frÄn Bolivia (criollo sÄdan) med en tydlig smak av röda bÀr och choklad. Mjuk och mild, till och med smak av vanilj, trots att det inte stÄr som ingrediens. Mums oavsett.
Betyg under Tillverkare —>

Chokladprovning med Anders Avsnitt 575

Chokladprodukt dÀr pistagenötter har gjorts till en nötmassa, blandats med kakaosmör och havssalt, socker, lite torrmjölk och vanilj. Blir sÄdan god choklad eller ens en god Àtbar produkt?
Betyg under Tillverkare —>

Chokladprovning med Anders Avsnitt 374

För en gĂ„ngs skull sĂ„ Ă€r det en balanserad smak av choklad (lite kakaosöt) och citron (komplimenterande syra) som ger en mycket trevlig smakupplevelse. Ibland har man tur en mĂ„ndag 😉
Betyg till höger under Tillverkare —>

Chokladprovning med Anders Avsnitt 573

Vivani gör massor av praliner i chokladkakeform. Denna med Amaretto och marsipan föll inte mig i smaken. Besk och lite trist dÄ den begravde chokladens smak.
LÄt oss prova en ny kaka nÀsta mÄndag.
Betyg under Tillverkare —>

Chokladprovning med Anders Avsnitt 570

Vi smakar pÄ en svensk choklad med apelsin. Typiskt jul i vÄrt vackra land. Denna smakar mer av chokladen och det Àr jag glad för. Vad mer kan en chokladÀlskare önska sig, god choklad dagen innan julaftonen?
Betyg under Tillverkare —>