Hemsidan

Statistik från Anders Chokladprovnings hemsida:
Antal besök i snitt per månad: 50
Antal ny besökare: 90%
Hur hittar man sidan: Google 85% Gulex 14% Denna blogg 1%
Var kommer de ifrån: Sverige 89%, USA 10% Norge 1%

Var finns datorn: Överallt. Jag hittade en dator i Paris på Ile de France, en i Chicago, MAssor från Stockholm, Malmö. Södertörns folkhögskola, Landstinget i Värmland, Karlstads kommun, Luleå, Scan Farmec Ab i Skara, Ekshärad, Billerud Ab i grums osv 🙂

Hur länge kollar man sidan: Majoriteten stannar mindre än 10 sekunder 🙁 Sen är det ca 5 minuter. 13% har dockl kollat i mer än 30 minuter 🙂

Hur många har skickat mail: 1% 🙁

Jag måste nog göra mer reklam!!!!!!!smiley

One thought on “Hemsidan”

  1. Hej Anders!
    Rolig inslag att du filmer provningen, roligare sätt att blogga! Släng väg ett mail till mig så jag får din mail, fredrik@remes.se. (letade men hittade den inte på bloggen). Jag driver själv ett företag där jag håller chokladprovningar alltid bra med bredare kontaktnät. Hör av dig mvh Fredrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *