4 thoughts on “Chokladprovning med Anders Avsnitt 473”

   1. Med rom kan du faktiskt prova vilken choklad som helst. Vad man behöver undvika är kanske choklad med smaksättning som kan krocka med romens grundtoner, men för övrigt så skulle jag ta och prova alla sorter. Börja med att ta 50, 60, 70, 80 och 90 % choklad till tre olika romer, en enkel, en mörk och en lagrad på specifika fat. /Anders

    1. Hej Anders, Vi har nu hittat ett sortiment som alla har 70% choklad med olika varianter från en lokal chokladfabrik i Göteborg. Det var en fantastisk match efter att vi bytt och hittat rätt sort till fem sorters rom.

     Vi kommer erbjuda romprovning med choklad i år 2022 bara allt kommer igång igen …

     Tack för dina tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *